Anul Nou - Revelionul

Ce este Anul Nou? Ce este Revelionul?

Cred că fiecare din noi ştie că aceste doua cuvinte definesc momentul în care se trece dintr-un an în altul.

Pentru mulţi oameni revelionul mai înseamna noaptea în care se bea, se mănânca, se dansează şi se chefuieşte cel mai mult. Revelionul este noaptea pentru care oamenii plătesc sume imense în speranţa că vor trăi momente deosebite şi vor găsi fericirea. În final nimic deosebit, nimic satisfacător – doar oboseală şi dezamăgire.

Doar pentru un număr mic de pământeni cunoscuţi ca fiind creştini, Revelionul (Anul Nou) înseamnă un moment minunat de părtăşie cu familia şi cu Domnul. Pentru ei această zi înseamnă un prilej minunat în care îşi pot aminti de binecuvântările pe care  Domnul le-a revărsat asupra familiei lor, de reuşitele şi eşecurile pe care le-au trăit cât şi de promisiunile binecuvântate ale lui Dumnezeu şi ale Domnului Isus:

„Eu voi fi cu voi în toate zilele până la sfârşitul veacului”.

„Iată eu vin curând şi răsplata Mea este cu Mine ca să dau fiecăruia după fapta lui”.

 

Voi dragi copii, din care categorie vreţi să faceţi parte: dintre cei ce caută fericirea şi nu o găsesc sau dintre cei ce se bucură de viaţa veşnicã, de Domnul Isus şi de ajutorul Lui?

Dragii mei micuţi cititori, fie ca în anul ce se deschide înaintea voastra, Domnul sã fie pentru voi Prietenul cel mai bun şi Tatãl cel mai iubit care vã ascultã şi vã ocroteşte oricând, oriunde!

Cu drag, "Comorile copilariei"